A képen szöveg, képernyőkép, Betűtípus, embléma látható

Automatikusan generált leírás

 

 

Bajna Község Önkormányzata,

 

Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett, VP6-19.2.1.-2-8-21 kódszámú, Duna-Pilis-Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület - Identitásvezérelt közösségi célú fejlesztések támogatása II. című felhívására benyújtott Bajna község eszközbeszerzése című projekt

 

 

Projekt azonosítója: 3447195551

 

 

Bajna Község Önkormányzata a leader pályázat keretében a település fenntartási feladatai ellátása érdekében településen található közösségi terek fenntartásához szükséges eszközöket szerezte be a fenti kiírás során: fűnyíró traktor, a fűnyíró traktorhoz terelőlemez, talajfúró, melyek a növényültetési feladatokat segítené, illetve különböző méretű talajfúrószárak.

Bajna Község Önkormányzata nemcsak igazgatási, hanem közösségépítő, szabadidősélet-szervező tevékenységével is a község meghatározó szereplője - számos beruházás, rendezvény fűződik hozzá. Ezen tevékenységekben szorosan együttműködik a településen működő civil szervezetekkel, önszerveződő csoportokkal, akikkel célja régen és most is az ifjúságnevelés, illetve a lakosság, felnőttek, gyerekek, fiatalok sport, mozgáskultúrájának kialakítása, fejlesztése. Fontos számunkra, hogy tevékenységünket megfelelő, színvonalas környezetben folytathassuk, ezért is már igen régi és folyamatos célunk, hogy a helyi rekreációs és közösségi infrastruktúrát, eszközállományt fejlesszük.

 

Együttműködő partnerek: Bajnai Természetjáró és Szabadidő Egyesület, Bajnai Szent Donát Borbarát Egyesület, Madari Asztalos Kft. A projekt megvalósításában szakmai támogatásukkal, illetve a fejlesztés megalapozásában volt szerepük az együttműködő partnereknek.


 

A képen kültéri, fa, fű, növény látható

Automatikusan generált leírás

A képen kültéri, fű, kerék, jármű látható

Automatikusan generált leírás

A képen személy, ruházat, fal, ház látható

Automatikusan generált leírás