background
logotype
image1 image2 image3 image4

Tájékoztatás

Tisztelt Bajnaiak!
A Vásár téren lévő ledepózott építési törmelék elszállítására rendelkezésre állnak a munkagépek. Az iskolai sportpálya támfalát építő vállalkozó elmondása szerint már csak szabad gépkezelő munkaerő szükséges a munka elvégzéséhez.
Türelmüket és megértésüket megköszönve. 

Pilarin Kft. megbízásából: Pallagi Tibor polgármester


Tisztelt Bajnaiak!

Önkormányzatunk több éve foglalkoztat a közmunka programban munkavállalókat. Mivel munkaerőhiány van a környékünkön, így közülük többen el tudtak helyezkedni. Jelenleg 3 női és 1 férfi munkaerőt foglalkoztatunk a közmunka program keretében. Ezzel a létszámmal kell megoldanunk a mindennapi feladatokat, köztük például a zöldterület karbantartását. Zöldterületeink egyszeri karbantartása azt jelenti, hogy 60.000 m2!, azaz HATVANEZER NÉGYZETMÉTERNYI területet kell lekaszálni, lenyírni.

Mivel ezt saját embereinkkel fizikailag lehetetlen megoldani, ezért igénybe veszünk 2 vállalkozót is, aki tisztességgel, becsülettel dolgozik. Ebben az évben a mai napig több mint 1 millió forintot fizettünk ki fűnyírásért, kaszálásért úgy, hogy közben a saját embereink is dolgoztak. Kérek mindenkit, ahogy eddig is, pozitív példát, összefogást mutatva, szíveskedjenek a házuk, ingatlanuk előtti területeket karbantartani. Ezzel Önök is hozzájárulnak a rendezettebb településkép kialakításához, fenntartásához.

Köszönettel és üdvözlettel: Pallagi Tibor polgármester


Tisztelt Bajnaiak!
Az elmúlt időjárás maradandó nyomot hagyott belterületi útjainkon, ezért Önkormányzatunk jelenleg az árajánlatokat gyűjti be vállalkozóktól a kátyúzási munkák elvégzésére. A nyertes ajánlat kiválasztása után megkezdődik községünkben az utak kátyúzása (természetesen a költségvetésben 2018. évre előirányzott utak karbantartására rendelkezésre álló anyagi forrás erejéig!).

Üdvözlettel: Pallagi Tibor polgármester